BEB 650 Temel Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kullanımı dersinin Muafiyet Sınavı 04.10.2023 Çarşamba günü 18:00-19:00 saatleri arasında Y2Z-04 ve Y2Z-06 dersliklerinde yüz yüze yapılacaktır.

Muafiyet Sınavına bu yıl 1. Sınıfa başlayan öğrenciler ve dersi programlarına hiç almamış öğrenciler girebilirler.

Daha önce dersi programlarına alan ve F2 ve F3 notu ile kalan öğrencilerin ve daha önceki yıllarda yapılan Muafiyet Sınavına girmiş ve başarısız olmuş öğrencilerin Muafiyet Sınavına girme hakkı bulunmamakta olup, buna rağmen giren öğrencilerin sınavları iptal edilecektir. Muafiyet sınavlarında başarılı sayılmak için en az D notu almak gerekmektedir.